Disclaimer

Afgebeelde acties zijn geldig t/m 30-06-2018, waarbij de auto uiterlijk 31-08-2018 geregistreerd (tenaamgesteld) wordt.

De pagina’s bevatten acties die gelden voor particulieren of zakelijke afnemers. Door het gewenste model te selecteren wordt u doorgeleid naar een vervolgpagina. Op de vervolgpagina vindt u de concrete actievoorwaarden die van toepassing zijn op het specifieke model.

De genoemde vanafprijzen zijn consumentenadviesprijzen en zijn inclusief onvermijdbare kosten die nodig zijn voor de aflevering van de auto aan de afnemer. Niet uitgesloten is dat aangeboden modellen alleen verkrijgbaar zijn tegen meerprijs. Het getoonde bedrag is enkel van toepassing op voorraadmodellen, deze zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Informeer hiernaar bij ABD.

De gehanteerde inruilprijs is een richtprijs onder voorbehoud van de goedkeuring van de directie van ABD. De inruilprijs is o.a. gebaseerd op een schadevrije auto, die geen (verborgen) gebreken kent en aantoonbaar door een erkende autodealer van het betreffende automerk is onderhouden.

De directie van ABD behoudt zich het recht voor om bovenstaand aanbod op ieder moment te wijzigen en/of in te trekken. Bovenstaande afbeeldingen kunnen afwijken van standaard specificaties. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel naar 0513 74 56 88 of vraag bij ABD naar de verkoopvoorwaarden. Op deze actievoorwaarden zijn de algemene voorwaarden van ABD van toepassing.

ABD Actie

Een nieuwe Renault koopt u natuurlijk bij ABD.
Want of uw voorkeur nu uitgaat naar de Twingo, Clio, Captur, Kadjar, Scenic, Talisman of Espace, ABD biedt al deze modellen extra voordelig aan. Dat betekent wegrijden zonder wachttijden. Bovendien profiteert u van heel veel voordeel op de aanschafprijs. Ontdek het meteen!

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
donderdag: 09.00 – 21.00 uur
zaterdag: 09.30 – 17.00 uur